Viswinkel Peter Tol bestaat 25 jaar!

Win een e-bike en andere mooie prijzen

Bij elke aankoop v.a. 25 sep. t/m 14 okt.

De lekkerste vishapjes voor de Paasdagen

Snel, gezond en lekker
Een vers belegd broodje vis, een kant-en-klare maaltijd, 4-uur vissoep. Wat u ook kiest, het is zo klaar en smaakt fantastisch!
Zonder enige conserveringsmiddelen
Onze roze Jumbo garnalen berieden we zelf zonder enige conserveringsmiddelen. Vis eten is bewust en gezond eten.
Voor de gemakkok
Heel veel vis heeft u binnen 15 minuten op tafel staan. Wij helpen u met de juiste keuze en tips voor de bereiding.
Altijd iets lekkers in huis
Vis kunt u heel goed een paar dagen bewaren in de koelkast. En soms wel maanden in de diepvries. Zo heeft u altijd verse vis in huis.
De perfect gerookte zalm
Eerst 15 uur gepekeld, gespoeld en gedroogd, daarna 48 uur langzaam gerookt. De subtiele smaak van vroeger voor dezelfde prijs als 'gewone' zalm.
Previous slide
Next slide

Voor iedere feestelijke gelegenheid

Iets te vieren? Iets makkelijks of uitgebreid culinair? Denk dan ook aan oesters.
Bijvoorbeeld de platte Zeeuwse of de Kristaloesters, de parel. Bij ons vindt u het allemaal. Verser dan vers!

Berichten

Viswinkel Peter Tol Amsterdam Haring

De lekkerste haring van Amsterdam

Bestel hier > Iedere haringliefhebber heeft zijn eigen mening over hoe een goede haring hoort te smaken. De kwaliteit wordt door een aantal factoren bepaald waaronder het vetgehalte, de malsheid...
Viswinkel Peter Tol Kibbeling in Amsterdam

De lekkerste kibbeling van Amsterdam

Kibbeling, een Nederlandse snack die bestaat uit gefrituurde stukjes witvis, is geliefd bij veel mensen. Kibbeling wordt meestal met ravigotte-, knoflook-, of remouladesaus gegeten. Vaak wordt kibbeling van stukjes heek,...

Peter Tol in het Parool

Bij Viswinkel Peter Tol wordt haring uit de Atlantische Oceaan met veel zorg en aandacht bereid. En dat is niet onopgemerkt gebleven: de winkel won dit jaar de prijs voor...

Bekijk hier onze aanbiedingen

Onze kwaliteit

Bij ons kunt u rekenen op eersteklas kwaliteit vis en verse visproducten. Daarom verkopen we vrijwel alle vissoorten uit de Europese landen vanuit de diverse visafslagen met dagelijks verse aanvoer. Vis die gisteren nog zwom, fileren we ter plaatse en heeft u vandaag nog op uw bord.

Vis. Elke dag iets anders

Elke dag iets anders met vis. Geniet van de heerlijke lunchmenu’s in onze winkel of neem een broodje mee voor onderweg. ‘s Avonds of in het weekend iets lekkers bij de borrel? Vistapas, zalmbonbons of en oester maken er een feestje van. En voor grotere feesten bestelt bij ons eenvoudig een mooie vis- of gourmetschotel. Alles maken we bij bestelling kort tevoren op. Verser en lekkerder kunt u het niet krijgen.

Bereidingstips voor elke vis.

Visrecepten vindt u overal. Maar nergens leest u hoe u een vis het beste kunt bereiden. Hoe u de huid heel houdt op de BBZ. Hoe zorgt u erboor dat de vis niet uit elkaar valt bij het bakken. Of u beter in boter of olie kunt bakker. Bij elke vissoort vertellen wij u precies hoe u die bereidt. Dan smaakt uw vis nog lekkerder.  

Duurzaamheid

Als het kan, kopen wij altijd vis met het MSC-certificaat. Dat garandeert dat de hele visketen, van visser/kweker tot winkel van een gecertificeerde duurzame visserij is. Verder zijn wij ASC-gecertificeerd en komt onze paling van kwekers die zijn aangesloten bij het Duurzaam Paling Fonds.

Vis voor iedere kok

FISH & CHIPS

Lekkerbekmenu voor de lekkere trek. Keuze uit kabeljauw en heekfilet. Vers voor u gebakken en geserveerd met gebakken aardappelen of friet.

PAELLA

Dit Spaanse topgerecht bestelt u natuurlijk bij ons. Rijk aan mosselen, garnalen, kabeljauw en een mix van zeevruchten.

MENU KABELJAUW BURGER

Luxe broodje met een overheerlijke kabeljauwburgen.

GEGRILDE TONIJN

Knapperig broodje belegd met gegrilde tonijn, Japanse saus en Japanse zeewiersalade

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.