Snel, gezond en lekker
Een vers belegd broodje vis, een kant-en-klare maaltijd, 4-uur vissoep. Wat u ook kiest, het is zo klaar en smaakt fantastisch!
Zonder enige conserveringsmiddelen
Onze roze Jumbo garnalen berieden we zelf zonder enige conserveringsmiddelen. Vis eten is bewust en gezond eten.
Voor de gemakkok
Heel veel vis heeft u binnen 15 minuten op tafel staan. Wij helpen u met de juiste keuze en tips voor de bereiding.
Altijd iets lekkers in huis
Vis kunt u heel goed een paar dagen bewaren in de koelkast. En soms wel maanden in de diepvries. Zo heeft u altijd verse vis in huis.
De perfect gerookte zalm
Eerst 15 uur gepekeld, gespoeld en gedroogd, daarna 48 uur langzaam gerookt. De subtiele smaak van vroeger voor dezelfde prijs als 'gewone' zalm.
Previous
Next

Voor iedere feestelijke gelegenheid

Iets te vieren? Iets makkelijks of uitgebreid culinair? Denk dan ook aan oesters.
Bijvoorbeeld de platte Zeeuwse of de Kristaloesters, de parel. Bij ons vindt u het allemaal. Verser dan vers!

Berichten

NIEUWS

Peter Tol in het Parool

Bij Viswinkel Peter Tol wordt haring uit de Atlantische Oceaan met veel zorg en aandacht bereid. En dat is niet onopgemerkt gebleven: de winkel won dit jaar de prijs voor de

Lees verder >
NIEUWS

Peter Tol bestaat 20 jaar

Viswinkel Peter Tol bestaat 20 jaar en dat moet gevierd worden. van 7 t/m 12 oktover hebben wij leuke aanbiedingen. Op zaterdag 12 oktober komt Clown Peppino en houden wij een

Lees verder >

Bekijk hier onze aanbiedingen

Onze kwaliteit

Bij ons kunt u rekenen op eersteklas kwaliteit vis en verse visproducten. Daarom verkopen we vrijwel alle vissoorten uit de Europese landen vanuit de diverse visafslagen met dagelijks verse aanvoer. Vis die gisteren nog zwom, fileren we ter plaatse en heeft u vandaag nog op uw bord.

Vis. Elke dag iets anders

Elke dag iets anders met vis. Geniet van de heerlijke lunchmenu’s in onze winkel of neem een broodje mee voor onderweg. ‘s Avonds of in het weekend iets lekkers bij de borrel? Vistapas, zalmbonbons of en oester maken er een feestje van. En voor grotere feesten bestelt bij ons eenvoudig een mooie vis- of gourmetschotel. Alles maken we bij bestelling kort tevoren op. Verser en lekkerder kunt u het niet krijgen.

Bereidingstips voor elke vis.

Visrecepten vindt u overal. Maar nergens leest u hoe u een vis het beste kunt bereiden. Hoe u de huid heel houdt op de BBZ. Hoe zorgt u erboor dat de vis niet uit elkaar valt bij het bakken. Of u beter in boter of olie kunt bakker. Bij elke vissoort vertellen wij u precies hoe u die bereidt. Dan smaakt uw vis nog lekkerder.  

Duurzaamheid

Als het kan, kopen wij altijd vis met het MSC-certificaat. Dat garandeert dat de hele visketen, van visser/kweker tot winkel van een gecertificeerde duurzame visserij is. Verder zijn wij ASC-gecertificeerd en komt onze paling van kwekers die zijn aangesloten bij het Duurzaam Paling Fonds.

Vis voor iedere kok

FISH & CHIPS

Lekkerbekmenu voor de lekkere trek. Keuze uit kabeljauw en heekfilet. Vers voor u gebakken en geserveerd met gebakken aardappelen of friet.

PAELLA

Dit Spaanse topgerecht bestelt u natuurlijk bij ons. Rijk aan mosselen, garnalen, kabeljauw en een mix van zeevruchten.

MENU KABELJAUW BURGER

Luxe broodje met een overheerlijke kabeljauwburgen.

GEGRILDE TONIJN

Knapperig broodje belegd met gegrilde tonijn, Japanse saus en Japanse zeewiersalade

Viswinkel Peter Tol in Amsterdam: het jaar rond de beste haring

De haring van Peter Tol is een begrip in Amsterdam en daarbuiten. Dankzij een speciale rijpingskast en rijpingstechniek kan Viswinkel Peter Tol het hele jaar rond een frisse haring van constante kwaliteit bieden. Veel klanten eten de vers gesneden haring direct in de winkel. Niet alleen omdat het lekker is, maar ook gezond door gezonde vetten en eiwitten. Een goede haring is verkwikkend en geeft je energie!

De haring van Peter Tol en een groot deel van het overige visaanbod is MSC-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat de vis duurzaam gevangen is. Het MSC-keurmerk is te herkennen aan het blauwe logo.

Viswinkel Peter Tol pakt prijzen

Viswinkel Peter Tol was in 2018 en in 2019 winnaar van de Nationale Haring Partij. De jury was unaniem in haar oordeel over de uitmuntende bereiding en presentatie van haring door Peter Tol en zijn team. In 2018 was Viswinkel Peter Tol ook winnaar van het tv-programma ‘Mijn zaak is de beste’.

Visschotel bestellen in Amsterdam

Maak het u gemakkelijk, laat uw visschotel thuisbezorgen in Amsterdam. Bestel online en we komen uw visschotel zo snel mogelijk bij u thuis brengen. Het bezorgen kan voor een meerprijs van € 5,- in de omgeving van Amsterdam.

Eigen Homarium

Door de hoge omzetsnelheid in onze viswinkel zijn juist daarom al onze producten super vers. Uniek is ook ons Homarium. Met daarin een keuze uit zes soorten prachtige en lekkere oesters. Uit de streken van Frankrijk en natuurlijk onze Eigen Zeeuwse wateren. Zo hebben wij ook altijd verse vongole en kokkels op voorraad.

Vissoepen

Onze eigen gemaakte visgerechten van kwalitatief hoog niveau. Zonder conserveringsmiddel zijn dan ook inmiddels een begrip geworden in Amsterdam. Onze eigen gemaakte vissoepen zijn ook populair bij onze klanten. altijd vers verkrijgbaar. Wij pasteuriseren de soep en men kan deze nog een week of twee bewaren na aankoop in de koeling. Altijd makkelijk om dit thuis in de koelkast te hebben.

Gebakken vis

Onze gebakken vis wordt gebakken in de beste arachideolie olie. En altijd vers gebakken voor de klant als die het warm wil hebben. Onze kibbeling is van kabeljauw en daarom ook lekker sappig en spierwit van binnen met een krokant bruin korstje. Dit is dan ook echt een product om je vingers bij af te likken. Onze menu’s om thuis of in de winkel op te eten zijn echt uniek in de buurt. Bijvoorbeeld onze Fish and chips met echte kabeljauw of menu gegrilde zalm. Allemaal stuk voor stuk topgerechten!