Gebakken Vis

Onze gebakken vis is lekker krokant en niet te vet. Een lekkerbek met of zonder saus, een bakje gamba’s, een portie inktvisringen of een gebakken bokking… We hebben een breed assortiment gebakken vis. Heerlijk om zo op te eten en voor veel klanten een wekelijks vaste prik voor bij de maaltijd thuis. Hieronder een overzicht:

Lekkerbekjes (kabeljauw en heekfilets), kibbeling (Pollack en kabeljauw, MSC duurzaam gevangen) schol en scholfilets, schol- en kabeljauwkrullen, gamba’s, mosselen, kabeljauwhaas (MSC, duurzaam gevangen), torpedogarnalen (lekker met Piri Piri saus), inktvis, visfriet, viskoek, Bretonse viskoek, Gentse visburgers, Krab Claws (Muslitos), loempia garnalen en spiering.

Daarbij heeft u keuze uit een diverse lekkere sauzen: Remouladesaus, Whiskysaus, Knoflooksaus en Piri Piri saus.

En we hebben ook nog Calzone broodjes met gebakken gamba’s of vis met groentes en saus en natuurlijk de wereldberoemde Holtkamp Hollandse garnalen croquetten!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.