Vis voor iedere kok

Iedere kok is anders, maar of je nu een gemakkok bent, een gezondkok, een snelle kok of een driesterren hobbykok, er is altijd een vis die jij op tafel kunt zetten. Daarom, voor elke kok, onze beste viskeus. Uiteraard liggen al deze vissen en schelp- en schaaldieren bij ons vers in de winkel.

Chef cook making sushi outdoor

Gemakkkok

Een lekkere vis binnen 15 minuten op tafel. Snel en eenvoudig te bereiden. Voor ieder wat wils. Gezond, zo klaar, gevarieerd, en goed te combineren met groenten, aardappels of rijst.

Beste viskeus: kabeljauw, forel

Thuiskok

Verfijnd, bijzondere recepten, zeer vers, licht verteerbaar (5-gangen diner), exotisch

Beste viskeus: verse mosselen, tonijn, regenboogforel, sushi, zeekraal, kreeftensoep

Peter Tol Viswinkel Volendammer Amsterdam
Volendammer viswinkel Peter Tol Vishandel in Amsterdam

Driesterren hobbykok

Zeer vers, topkwaliteit, delicatessen, op bestelling

Beste viskeus: oesters, kreeft, tong, zeewolf en zeebaars, black tiger gamba’s

Gezondkok

Duurzaam, herkomst bekend, weet wat je eet, veel gezonder dan vlees (omega), veel verser dan van supermarkt

Beste viskeus: tonijn, makreel, MSC, ASC dorade en zeebaars, paling

gezonde kok Peter Tol Viswinkel Amsterdam
Volendammer Viswinkel Peter Tol Feestkok

Feestkok

Serveer eens wat anders. Verwen uw gasten met verse vis en vishapjes!

Beste viskeus: zalmbonbons, zalm- en andere vissalades, een kleine of grote vis hors d’oeuvre.

Snelle kok

Serveer eens wat anders. Verwen uw gasten met verse vis en vishapjes!

Beste viskeus: zalmbonbons, zalm- en andere vissalades, een kleine of grote vis hors d’oeuvre.

Volendammer Vishandel Peter Tol in Amsterdam Menu Fish and Chips
Volendammer Vishandel Peter Tol de Niet-vlees kok

De niet-vleeskok

Vleesvervanger, veel gezonder dan vlees, duurzaam, goed alternatief voor vlees, veel meer smaken

Beste viskeus: elke vis! Zo bevatten tonijn en makreel veel gezonde, onverzadigde vetten.

De tussendoor-kok

Voor de lekkere trek

Beste viskeus: viskoekjes, portie kibbeling, diverse wraps, sushi, tapas, visloempia, bouillabaisse en andere vissoepen.

Volendammer Viswinkel Peter Tol Tussendoor kok
Chef completing shrimp plate.

de Verassing kok

Iets lekkers meenemen voor thuis; klein hapje voor met z’n tweeën bij de borrel

Beste viskeus: Gegrilde tonijnbiefstuk, heilbotroerbakschotel (MSC), paella, zalmfilet in dillesaus, rivierkreeftsalade, king krabsalade.

Sluit Menu
sluit