De lekkerste kibbeling van Amsterdam
Kibbeling, een Nederlandse snack die bestaat uit gefrituurde stukjes witvis, is geliefd bij veel mensen. Kibbeling wordt meestal met ravigotte-, knoflook-, of remouladesaus gegeten. Vaak wordt kibbeling van stukjes heek, wijting, koolvis of pollak gemaakt. Viswinkel Peter Tol in Amsterdam gebruikt hier als echte viswinkel kabeljauw voor. De stukjes vis worden door een beslag gehaald, gefrituurd en daarna gekruid met viskruiden.
Geschiedenis van kibbeling
Van oorsprong werd kibbeling van kabeljauwwangen of stukjes vis gemaakt. Het woord kibbeling schijnt hier zelfs een verbastering van te zijn. Kabeljauw wordt steeds schaarser vandaar dat kibbeling tegenwoordig ook van andere lekkere vissoorten wordt gemaakt. En waarom ook niet?
Kibbeling is gezond bij Viswinkel Peter Tol in Amsterdam
Witvis is een gezonde vissoort maar het is wel van belang in welke olie kibbeling wordt gebakken. Daarom is het raadzaam om kibbeling bij Viswinkel Peter Tol in Amsterdam te kopen; wij gaan liefdevol en secuur met onze producten om.
Mama, ik wil kibbeling...
Veel ouders zullen dit te horen krijgen. Kibbeling is bij veel mensen populair, maar vooral bij kinderen. Waarschijnlijk omdat er geen graten inzitten en omdat het zo lekker krokant is. Heerlijk met een beetje ravigotte-of remouladesaus, beter kun je een kind niet verwennen!
Prijs van kibbeling bij Viswinkel Peter Tol in Amsterdam
Omdat kwaliteit bij ons voorop staat leveren wij uitsluitend kibbeling van echte kabeljauw.